Over ons

B Entertained! 

B entertained is een uniek en creatief entertainmentbureau voor diverse soorten evenementen, feesten en party’s. Wij bieden danseressen, hostesses, promo models en thema performance op professioneel niveau. Iedere opdracht zal geheel op maat gemaakt worden voor de klant. 

Diensten

B Entertained levert diensten en belevingen aan, welke speciaal, voor iedere klant samen wordt gesteld. B Entertained verzorgt dans acts, hostess, promo model of thema performances. Wij kunnen onder andere dansshows verzorgen met stijlvolle attributen zoals LED wings of dames in prachtige kostuums als candygirl of promo model. Bij iedere dienst garanderen wij een unieke en eigen belevenis.

Wedding entertainment:

Naast alle opdrachten en acts die wij uitvoeren zijn wij gespecialiseerd in wedding entertainment. Zo bieden wij diverse acts aan om de dag van het gelukkige stel nóg mooier en specialer te maken! Denk hierbij aan een openingsdans op maat, het presenteren van de taart met danseressen of thema performance. Maar ook dames in prachtige kostuums om jullie bruiloft helemaal af te maken samen met een candy-bar of photo stand. Alles is mogelijk en geheel op maat gemaakt.

Interesse?

Uw gelegenheid ook professioneel voorzien van de juiste entertainment? Neem contact met ons op!