Mooie start van een veelbelovend bedrijf!

Omdat ik dit jaar heb besloten een bedrijf op te gaan zetten probeer ik er alles aan doen om het tot een succes te maken! Ik ben hard aan het werk om B entertained bekend te maken bij ondernemers, bedrijven en klanten. Om het optimale succes te behalen ben ik continu bezig met netwerken, bedrijven benaderen en nieuwe connecties maken.

Natuurlijk heb ik ook mijn lopende connecties waar ik al vaker mee heb samengewerkt. Van beide kanten zijn we erg positief over de samenwerking. Zo hebben wij met ons team het afgelopen weekend een drukke, maar geweldige tijd samen gehad! Die ervaring wil ik graag met jullie delen.

F.U.A.

Allereerst weten jullie dat ik momenteel samenwerk met de punk/rock band F.U.A. Afgelopen zaterdag stonden zij  in café ’t kroegie in Hoorn. Uiteraard ben ik langs gegaan om ze te supporten. Zo konden direct nieuwe beelden maken voor het posten op social media. Het optreden was weer heerlijk om naar te luisteren. Met elk optreden gaan ze ‘all out!’

Daphne, de lead singer van de band maakt er altijd een toffe show van.  Ze betrekt het publiek erbij alsof het allemaal vrienden van haar zijn! De mannen, die jamen er op los op hun instrumenten en de solo’s liegen er niet om. Al hun passie voor muziek is helemaal terug te horen zodra ze beginnen met spelen. Dit weten ze tot het einde vast te houden. Al met al een heerlijke rock show!

F.U.A. 't Kroegie

Project Berkie.

Diezelfde avond waren wij ook  geboekt door de mannen van team Tisgoedzo. Dit dj duo organiseerde een feest met diverse andere dj’s en wij mochten de entertainment verzorgen. We kennen de mannen al van eerdere optredens en een clip opname, dus we wisten al dat het een toffe avond zou gaan worden! Na het optreden van F.U.A zijn we meteen doorgegaan naar ‘’Project Berkie’’.

Voor dit feest waren twee dansers en twee hostessen geboekt. De danseressen hebben in diverse  outfits gedanst bij de dj’s, met als opening een choreografie op hun eigen gemaakte single. Alle ogen waren op hen gericht en al helemaal toen de meiden met onze LED wings het podium betraden. Ze hadden veel bekijks wat zorgde voor een geslaagd optreden. De hostessen liepen rond met de bekende ‘’bellytray’’. Hierop stonden drankjes die verkocht werden aan de gasten en de VIP gasten werden nog even extra in de watten gelegd met een gratis shotje! Ook dit gaf de meiden extra bekijks!

Project Berkie 2

Al met al hebben we een top avond gehad met tevreden klanten en toffe reacties. De volgende boekingen zijn gemaakt voor de volgende feesten, zodra hier meer over bekend gemaakt word zullen wij dit delen op onze social media kanalen. Uiteraard kunnen we ook geboekt worden voor nieuwe feesten via info@bentertained.nl of via deze website!

Project Berkie 2
Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *