De eerste trouwbeurs van B entertained!

Spanning en voorbereiden, keywords in aanloop naar onze eerste beurs. Omdat B entertained zich natuurlijk specialiseert in bruiloft entertainment konden wij een lokale trouwbeurs in Schagen natuurlijk niet overslaan. Wat was dit een gave en interessante ervaring zeg!

Wij mochten als uniek entertainment bedrijf ons laten zien aan de aanstaande koppels. Ze zeggen doe waar je goed in bent, dus wij kozen ervoor om met de ‘’belly trays’’ te gaan lopen. Belly trays zijn nu helemaal hip! Het is een soort dienblad die vast zich aan een dame of heer zodat zij het niet de hele tijd vast hoeft te houden maar interactie kan hebben met de gasten. Om een compleet plaatje aan de gasten te laten zien waren al onze tray’s voorzien van een lekker zakje snoep. Uiteraard hartjes ;)! Alle gasten kregen natuurlijk een lekker zakje mee en voor de kids een lolly. De meiden zagen er super mooi uit en de bedankjes worden meegegeven met een extra boodschap van het bruidspaar ‘’Bedankt voor jullie komst! Wel thuis!’’

Het was ook geweldig om leuke feedback te krijgen, het is de eerste keer toch even aanvoelen. Buiten de belly trays was er ook een echte eye catcher mee. De LED wings. Ook hier was het een echt spektakel Zoë te zien preformen in het wings pak. De sfeer werd helemaal gezet en de kids wilden allemaal graag met het sprookjesachtige pak op de foto.

We staan er natuurlijk om B entertained te promoten en dat is zeker gelukt! Je kon op de beurs niet om ons heen en alle positieve reacties bevestigden dit. We konden niet onze hele prortfolio laten zien maar we hebben een spetterende indruk achtergelaten.
Was jij ook op de beurs en heb je ons gezien? Laat ons weten wat je er van vond!

Geplaatst in Blog en getagd met , , .

2 reacties

  1. We vonden het superleuk jullie daar tegen te komen.
    Mijn kleindochter vond het ook leuk om op de foto te gaan!

    Groeten,
    Sienna en Babs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *