Cover shoot F.U.A.

B Entertained gaat samenwerken met punk rockband F.U.A.

B entertained en de internationale rock/punkband F.U.A. hebben in januari met elkaar om tafel gezeten om een samenwerking te bespreken. Natuurlijk wilt B entertained haar klanten in alle vormen van entertainment voorzien en natuurlijk past dit perfect in onze portefeuille. F.U.A. en B entertained hebben eerder, met veel plezier, samengewerkt aan de covershoot van het album Social Transmitted Desease. Deze samenwerking heeft eerder al tot een heftige albumcover geleid en naar tevredenheid van beide, is besloten de handen nogmaals ineen te slaan.

B entertained zal de F.U.A. gaan introduceren voor diverse optredens en deze optredens worden dan weer vergezeld door de dames van B entertained. Wij zullen dan de promotie en merchandise verkoop verzorgen.

F.U.A. is een vette rock/ Punk band bestaande uit 5 leden. Ze hebben vorig jaar een album opgenomen in Italie waarbij wij hebben mogen meewerken aan de cover en het boekje. Het resultaat van het album en de muziek is professioneel en ruig! De band heeft al vele optredens mogen uitvoeren in Nederland en omringende landen en zijn er helemaal klaar voor om alle rock/ punk fans te laten zien wie zij zijn!

Voor meer informatie over de band kunt u contact opnemen met ons en neem zeker eens een kijkje op de Facebook pagina van F.U.A met content, foto’s en optredens!

Het eerst aankomende optreden van F.U.A. zal op 23 februari plaatsvinden in ‘t Kroegie, Hoorn. Voor boekingen kunt u ook contact met ons opnemen via de contact pagina of hier onder in de comments!

Wat vinden jullie van F.U.A en de samenwerking?
Laat het ons weten in de comment

Voor meer info over F.U.A. zie :

https://www.facebook.com/FuaBand

http://www.fuaband.com

Geplaatst in Blog en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *